miercuri, decembrie 22

Incertitudini la E.ON Gaz

Autoritatile locale bacauane impreuna cu specialistii sositi in Bacau au stabilit pana acum ca explozia produsa la bl. nr. 22 de pe str. Martir Horea s-a produs pe fondul unei acumulari de gaze naturale. Totusi, reprezentantii E.ON spun ca "până la acest moment nu există nici o certitudine privind sursa acestei acumulări, comisia de anchetă urmând a stabili cu exactitate circumstanţele şi sursa acumulării de gaze.
Deşi este un stadiu incipient al anchetei şi nu se poate vorbi de o cauză certă a acumulării de gaze naturale, totuşi, în cursul nopţii de 21/22 decembrie a.c. E.ON Gaz Distribuţie a identificat, împreună cu autorităţile abilitate, o defecţiune pe conducta stradală de distribuţie a gazelor naturale, la aproximativ 24 de metri de imobilul ce a fost afectat de explozie".

Mi se pare ciudata raportarea facuta de angajatii E.ON, in conditiile in care in cursul diminetii se vorbea despre faptul ca acumularea de gaze s-a produs la nivelul pardoselii, intre plansee.

Imbucurator pentru restul locatarilor din zona (cu exceptia celor de la sc.A) este faptul ca programul de furnizare a gazelor naturale a fost reluat.  

Niciun comentariu: