made by Nicu
Am ajuns la concluzia ca ciupercile nu sunt chiar atat de rele.
Preparate cum trebuie, pot fi o alegere buna atunci cand vrei "altceva" la masa. In prima varianta avem preparate ciuperci champignon (la tava) cu cascaval pane, iar in a doua reteta regasim ciuperci pleurotus (imbunatatite cu putina sunculita taraneasca) cu orez si sos. Ce mai, un deliciu. Pofta buna!
3 comentarii:
nicu, nene baga si tu cateva randuri despre cum se si prepara...mai ales alea cu rosii si orez. Multam
1 kg ciuperci pleurotus puse la prajit cu putin ulei
450gr rosii in bulion,pe carele adaugi la urmapeste cipercile bine prajite si le mai lasi sa fiarba putin si cu rosiile
400gr orez ,pe careil fierbi binisor
sare si piper dupa gust dar oregano obligatoriu in ciperci si in rosii
spor la treaba si POFTA BUNA
Multam
Trimiteți un comentariu