luni, februarie 28

Hai pe net!


Telecentre-Europe derulează în perioada 28 februarie – 5 martie campania Get Online Week, initiativa prin care isi propune sa aduca online pentru prima data peste 100 000 de europeni exclusi digital. Campania vine in sprijinul celor care nu au acces la noile tehnologii, dorind in acelasi timp ca cei care au inceput deja sa utilizeze aceste tehnologii sa aduca la telecentru o persoana care nu a utilizat niciodata calculatorul, nu a fost niciodata online si care pierde din oportunitatile oferite de acestea.


In perioada 28 februarie – 5 martie  2011, sediul Centrului de Voluntariat ONESTIN este locul  in care dorim sa aducem pentru prima data pe internet someri indemnizati, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, varstnici, persoane cu dizabilitati si persoane aflate la limita exluderii sociale, tineri din centrele de plasament, etc.

Zilele de 2-5 martie vor fi cele in care, pe intreg parcursul zilei, dar in mod deosebit incepand cu ora 17, tinerii vor incerca sa aduca la Centrul cat mai multe persoane care sa beneficieze de serviciile on-line in concordanta cu scopurile proiectului Hai pe Net!
Judetul Bacau va fi reprezentat prin Colegiul Henri Coanda, Casa Corpului Didactic, Colegiul Tehnic Letea , Gradinita cu program prelungit nr. 24, toate din municipiul Bacau, la care se adauga Centrul ONESTIN din Onesti.
Pentru mai multe informatii accesati www.onestin.ro

Niciun comentariu: