miercuri, iunie 22

Accident mortal


O femeie de aproximativ 70 ani, a murit astazi in urma unui cumplit accident de circulatie. Batrana a traversat str. 9 Mai din municipiul Bacau la circa 30 metri fata de trecerea pentru pietoni, de la Biserica "Precista". Soferul autoturismului Renault implicat in accident spune ca a vazut-o pe femeie de la distanta, dar s-a gandit ca traverseaza pana ajunge in dreptul ei. N-a fost asa, drept pentru care a lovit-o cu aripa din partea dreapta si a aruncat-o pe spatiul verde. In impact, fusta femeii s-a agatat in tabla masinii si s-a rupt. Nu stiu ce viteza avea soferul, dar cu siguranta nu existau urme de franare la locul accidentului. In locul in care a fost aruncata femeia a ramas o balta de sange si o bratara cu motive religioase. Scena parca anunta vestea de la Spitalul Judetean Bacau, aceea ca femeia a murit, chiar daca medicii au resuscitat-o pret de cateva minute. Politistii continua cercetarile intr-un dosar penal pentru ucidere din culpa.

5 comentarii:

Anonim spunea...

intrucat sunt soferul implicat ,va informez ca nu am declarat nimic din ceea ce afirmati dvs;victima ,dumnezeu sa o ierte, a traversat in fuga printr-un loc nepermis.

autor spunea...

Soferul nu este "anonim", asa cum te recomanzi tu. Numele lui este Florinel D.,are 37 de ani si mi-a declarat intre doua fumuri de tigara cele relatate de mine, chiar in apropierea masinii, la scurt timp dupa accident.Ti-am facut si o fotografie, insa nu am publicat-o tocmai pentru ca faci obiectul unui dosar penal pentru ucidere din culpa. Stii ce li s-a parut curios politistilor? La fata locului nu existau urme de franare. Ce zici de treaba asta?

martor spunea...

soferila!!! cat de "in fuga" traversa femeia aia care avea 70 de ani!?

mata spunea...

bai autor:aia este masina cu abs care nu lasa urme de frana..mai invata si tu...dar la cat esti de proasta nu ma mir ca a scris flacaul ala cea scris,pe mizeria asta de site !

Anonim spunea...

Soferul implicat stie ca nu circula cu viteza legala ci cu aproape dublul acesteia...si a reusit sa opreasca abia la vreo 30 m de locul impactului!